KUSH JEMI

RRETH NESH

Vetrofusione Gjoka Shpk është krijuar për të permbushur nevojat dhe kërkesat e klienteve, sidomos atyre aktual, po ashtu edhe klienteve potencial. Misioni i kompanisë është të ofrojë punime të të gjitha llojeve që kanë të bëjnë me punime xhami dhe duralumini. Vetrofusione Gjoka kryen përpunime dhe transformimin e xhamit në temperim dhe harkim. Kompania bën prerje më numerik, bizhutë, zmusime, bombardim etj. Te Vetrofusione  Gjoka do të gjeni tëgjitha punimet me alumin dhe xham që ju dëshironi. Kompania Vetrofusione Gjoka ofron një gamë të gjërë shërbimesh me: Punime xhami; Punime alumini; Fasada xhami; Fasada të ventiluara; Fasada të strukturuara; Fasada gjysëm të strukturuara; Vetrata xhami; Xhama termik; Xhama akustik; Xhama të blinduara; Xhama kundër zhurmës dhe punime artistike të të gjithave llojeve.

VETROFUSIONE GJOKA

ÇERTIFIKIME

Kompani e Çertifikuar

Vetrofusione Gjoka është një kompani me një eksperiencë disa vjecare dhe e certifikuar nga standarte të ndryshme.

Misioni i Kompanisë

Misioni i kompanisë është të ofrojë punime të të gjitha llojeve që kanë të bëjnë me punime xhami dhe duralumini.

Punime Cilësore

Ne implementojmë cdo projekt në sektorin tonë duke u cilësuar kështu si një ndër kompanitë më të mira në këtë sektor.