MIRËSEVINI

RRETH NESH

Vetrofusione Gjoka Shpk është krijuar për të permbushur nevojat dhe kërkesat e klienteve, sidomos atyre aktual, po ashtu edhe klienteve potencial. Misioni i kompanisë është të ofrojë punime të të gjitha llojeve që kanë të bëjnë me punime xhami dhe duralumini. Vetrofusione Gjoka kryen përpunime dhe transformimin e xhamit në temperim dhe harkim.

ÇFARË OFROJMË

SHËRBIME

PROJEKTET TONA

PUNIME TE NDRYSHME

BASHKËPUNO ME NE

PARTNERËT

Dëshironi të bashkëpunoni me në?

Dëshironi të keni më shumë informacione?